OPI en Maybelline nagellak bij Action

 

OPI actionZit je klaar voor de budgettip van de week? Ja? Zeker weten? Oke, hier komt hij aan: Action, je weet wel, die goedkope winkel, verkoopt lakjes van OPI en Maybelline!
Verwacht niet de nieuwste collecties en de hipste lakjes, maar ze zijn er wel degelijk. Ook lagen er oogschaduws van Rimmel in de bakken (wel al redelijk oude kleuren…) en zelfs nog producten van MNY, maar die zijn al wel heel oud. Oude make-up zal ik niet snel kopen, maar oude lakjes, daar is niks mis mee. Ik nam een lakje van Maybelline en OPI mee en laat ze vandaag even aan je zien.

De lakjes van OPI en Maybelline kosten €1,79. Van Maybelline zijn er wel een paar leuke kleurtjes te koop (althans, bij ‘mijn’ Action) en van OPI zag ik alleen Shatter-lakjes. Van de shatter-lakjes zijn er ook redelijk wat kleuren te koop. Mijn Action had ik elk geval een paarse, rode, roze, groene en zwarte shatter. Ik nam de paarse mee: Super Bass Shatter. Het lakje van Maybelline heet Busy Blush.

In de winkel heb ik even goed met de flesjes geschud om zeker te weten dat er geen dikke stroperige lak in zou zitten, wat gelukkig niet het geval was.
Het Maybelline lakje brengt erg fijn aan en is van goede consistentie. Door het redelijk brede en afgeronde kwastje lakt hij erg fijn en netjes. Hierboven op de foto zie je een laagje. Hij dekt dus ook nog eens erg goed.

Dit zijn twee laagjes van Maybelline Busy Blush.

OPI Super Bass Shatter is ook nog van goede kwaliteit, hoewel het dus een lakje uit een oude collectie is. Deze Super Bass Shatter komt uit de Nicky Minaj collectie die begin 2012 uitkwam.

OPI super bass shatterOPI Super Bass Shatter is een mooie glanzende paarse crackle lak met een hintje blauw er in.
Hoewel de crackle lakjes alweer een beetje ‘uit’ zijn vond ik het toch wel heel erg leuk om zo’n koopje op de kop te kunnen tikken. Ook had ik al even geen crackle meer gedragen (misschien al wel meer dan een jaar niet), dus het is wel weer eens een leuke afwisseling.

Heb jij al OPI bij Action gespot?

Tot snel!

lins