Weg met dat roze!

Ja, ik was de oude lay-out alweer beu. Ik had het helemaal gehad met mijn oude logo en het roze. Dus tijdens het kijken van het Songfestival ben ik aan de slag gegaan met nieuwe kleuren en een nieuw ‘logo’.
Het enkel ‘liefde voor beauty’ past wat mij betreft niet meer helemaal bij mijn site en beperkt me een beetje in mijn blogs. Ik heb meer te vertellen over mijn leven, mijn reisjes, dingen die ik meemaak. Natuurlijk blijf ik over beauty bloggen, maar er is nog zoveel meer!

Vanaf vandaag dus geen roze meer en alleen beauty (al wat dat de laatste tijd toch al niet meer helemaal het geval), maar teal en een wat bredere insteek.
Nu alleen nog een andere foto in de sidebar en ik ben helemaal blij.

Wat vind jij van de nieuwe kleurtjes?

Tot snel!

lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *