How to: Glitternagellak verwijderen

Ken je dat? Je hebt van die hele mooie glitterlak in de kast staan, maar eigenlijk draag je het lakje niet zo graag. Het kan namelijk een vreselijk karwei zijn om de glitterlak na een paar dagen weer van je nagels te halen. Sowieso kost het je een stuk of vijf watjes, een berg remover en dan nog ben je minstens een kwartier op je nagels aan het boenen om die pokke-glitters er af te krijgen. Niet fijn!
Voor mij was bovenstaande een reden om bijna nooit glitterlak te dragen. Zonde, want ik kan wel zeggen dat ik een paar hele toffe glitterlakken heb staan die heel lang het daglicht niet gezien hadden. Totdat ik een hele tijd geleden hoorde van de aluminiumfolie-methode om glitterlak van je nagels te halen. Sindsdien draag ik weer met veel plezier glitters, ze zijn er toch heel makkelijk af te halen!

 

lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *