Ingrediënten Ontmaskerd #1: Cattier Bodylotion

Eigenlijk had ik voor vandaag een review van de bodylotion van Cattier gepland staan. Ik was echter de foto’s aan het doorkijken en kwam tot de conclusie dat het niet een heel spannende blogpost ging worden. Ik vind de bodylotion prima! Verder vind ik hem niet heel erg speciaal of spannend, gewoon een prima bodylotion.
Wat me wel opviel, is dat ik meestal niet goed tegen geparfumeerde bodylotions kan. Ik krijg er jeuk van. Nu was dat bij deze niet het geval. Uiteraard was ik erg benieuwd waar dat door kwam, omdat ie toch wel sterk naar citrus ruikt. Ik begon de ingrediëntenlijst te lezen en kon geen parfum vinden. Score!
Wat ik wel vond, waren een heleboel andere ingrediënten. Van sommige kan ik niet eens de naam uitspreken, laat staan dat ik weet wat het betekent. Ik ben dus eens op onderzoek uit gegaan en heb alle ingrediënten uit de bodylotion opgezocht. Vandaag dus in plaats van een review een lesje ingrediënten, weer eens wat anders :)

 

lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *