Fototutorial: paarse look

Ik heb al een aantal ooglooks laten zien hier op de site, van extreem naar heel erg draagbaar. Ook hebben al veel kleuren de revue gepasseerd, van bruin tot oranje tot fel blauw tot groen. Wat ik echter nog niet vaak heb laten zien is een paarse look geloof ik. Ik bedacht me dat ik best wel veel mooie paarse oogschaduw heb, maar die zelden gebruik. Zonde eigenlijk, want paars is best een toffe kleur om een look mee te maken.

Voor deze fototutorial heb ik een beetje een smokey-achtige paarse look gemaakt. Ik heb drie kleuren gebruikt uit het Book of Shadows III van Urban Decay. Je kunt echter elke oogschaduw gebruiken die je maar wilt of in je bezit hebt. Volgens mij heeft bijvoorbeeld Catrice ook hele mooie paarse oogschaduws.

Dit is de uiteindelijke look. Kijk je mee hoe ik hem gemaakt heb?

lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *