Duo-review: Orly Hair Band en Nails Inc. Electric Avenue

 In december ontving ik twee boxen, de maandelijkse Beautybox en een gouden editie van de Glossybox. Ik heb normaal geen abonnement op de Glossybox, maar deze aparte box met 5 fullsize producten wilde ik wel graag hebben. In allebei de boxen zat een nagellakje die ik jullie in deze post graag samen wil laten zien.

Nu zijn dit twee lakjes waarvan je misschien denkt: ja, had je die niet beter voor Kerst ofzo kunnen laten zien? Neh… in die tijd heb je op verschillende blogs al genoeg goud en zilver gezien, ik heb ze even bewaard. Nu de feestdagen voorbij zijn, wil dat natuurlijk niet zeggen dat je je nagels niet meer feestelijk kan lakken. Laten we de feestdagen gewoon nog even een beetje mee januari in nemen!

IMG_0285

lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *